Main menu: Reviews | Problems | Petitions

REVIEW 
United we stand, divided we fall
Evaluate your experience with a service, business or a professional. Let others know.
Your connection is not secure and the transmitted data can be observed by a third party. Click this icon to switch to encrypt all transmitted and received data.
Region: United States change region
  
  English language currently set Cambiar a la lengua española Switch to Chinese language Переключить на русский язык Перейти на українську мову  
This site does not remove reviews

The site has 2596794 organizations
66572 specialists
0.4952334392569054 positive reviews
0.0673185040332437 neutral feedbacks

Register

login:

password:




Our reviews are nonprofit. We don't get money from advertising; we don't allow blackmailing and deletion of reviews.

We apply advanced methods to rate reviews.

The site is worldwide

Our site is simple, easy to navigate and accessible via mobile devices.

Our site encourages you to share your experiences with any company or professional. The goal is to help prospective customers choose better companies and to improve quality of service.

                         

Reviews, evaluations of all organizations and specialists

Check your customer by phone number


Саркисов Донат Семенович 3

photo
Действительный член РАМН, главный ученый секретарь Президиума РАМН; родился 5 сентября 1924 г.; работает в Институте хирургии им. А.В.Вишневского РАМН; направление научной деятельности: патологическая анатомия.

Reviews

4 2012-09-22 14:39:11.733

Саркисов Донат Семёнович и Харисов Ильдар Мисхатович

Я являюсь заочным учеником  Саркисова Доната Семёновича. Никогда его не видел, однако его монографии сформировали из меня врача. Покупал его книги в букинистическом отделе магазина "Медкнига", что рядом с главным зданием КГМИ им.Курашова. Вот таким образом я знаком с ним с 1986 года. Одну из его монографий я прямо исчиркал подчеркиваниями, и наконец нашёл в ней ошибку. Это было всего одно предложение-соображение насчет возможностей врачей будущего. И я превзошёл своего учителя. Зимой 1995 года я совершил значительное обобщение в биологии и медицине. Озарение пришло ночью на полу кухни "хрущёвки" по Кирова 42-32 в пгт Заинск. Получается, что это историческое место для медицинской науки. Это была моя квартира и читал я ночью монографию Петленко. Надо сказать, что я никогда ничего не печатал, никаких степеней не добивался. Возможно, что это и помогло мне достичь успехов  в обобщении работ великих. Представьте себе положение доктора наук, имеющего труды в медицине. Приходится постоянно следить, чтобы их не раскри... (more)
8 out of 9 people found this review useful
Publication of private information is not allowed. Reviews may evaluate only professional qualities and cannot touch private life of a person. If you found a violation, please report it to a moderator.